Roliga träningsformer

Roliga träningsformer

jasper-garratt-Ng_Kl7K6V8Y-unsplash

BARRE

En träningsform med rötter i balett och dans. Det är en träning fokuserad på rörlighet, balans och styrka. Och stor fokus ligger till core-muskelaturen och som vi ser i balett mycket på tå. Stången används frekvent och lätta vikter med många reps ser vi med. En otroligt rolig träningsform, där känslan av barnasinnet, graciös och harmoni infinner sig.

TRAMPOLINEN

Konditionspass på trampolin? Effektiv förbränning och ett ytterst roligt träningspass. Det är små studsmattor, där passet utförs med en person per matta. Så kallade singelmattor. Trampolinen är väldigt effektiv för att träna och öva balanssinnet, koordination och styrka. Och konditionsträningen blir intensiv.  Det är en skonsam träningsform för kroppen då man studsar, likaså ökas endorfinerna och sätter snabbt fart på lymfsystemet.

PADDEL TRÄNING

En racketsport som fullständigt exploderat och gör en framgångsrik marsch bland kompisgäng, kollegor och grupper. Det är en social och effektiv träningsform, där du tränar framförallt kondition och såklart boll sinne. Det är en blandning mellan tennis och squash, där man även kan använda sig av väggarna när man spelar.

Varje år ser vi nya träningsformer, där intresset ter sig stort för nya och roliga träningsformer. Nedan har vi kikat närmre på några som börjar mer och mer kliva in i Sverige.

Vi kommer titta in mer på roliga träningsformer här framöver, har du du/ni någon rolig träningsform att tipsa om?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

3 × 2 =