Ladda ner appen

BASE MEMBER

0 SEK /mån (FÖR ALLTID)

App guiden

Följ oss på sociala medier

The Inception Way

Inception Health App hjälper dig att ha bättre koll på din hälsa genom att jämföra din kaloriförbränning och intag.  

Appen ger dig en översikt över vad och hur mycket du äter. Detta kombineras med hur mycket kalorier du bränner som appen tar in via stegräknaren eller andra aktiviteter du utför och registrerar i appen. Appen har till och med en funktion för att du ska hålla reda på hur mycket mat du kastar. 

Om du använder appen i kombination med Inceptions egen köksvåg får du in exakta värden i appen när du väger din mat. Kommunikationen sker trådlöst mellan vågen och appen.

Du kommer att få möjligheten att hantera alla huvudområden som behövs för att uppnå en hälsosam livsstil.

I appen publiceras även värdefull information och vetenskapliga artiklar för att du som användare ska öka dina kunskaper om din kropp och hur du kan ta hand om den.

Väg din mat
Med den trådlöst anslutna vågen kan du väga alla dina livsmedel. Du får kontroll med högsta noggrannhet över ditt dagliga intag och en insikt i dina kostvanor.
 Väg dig själv
Att väga sig är det vanligaste sättet att ha koll på sin vikt. Mata in din vikt i appen med jämna mellanrum för att du ska kunna följa din viktförändring.
 Se tydligt resultat
Appen erbjuder ett viktigt verktyg för en lyckad hälsoresa genom att visa dina resultat på ett enkelt sätt. Kolla din konsumtion, kaloriförbränning, viktutveckling och hur mycket mat du kastar.
Lägg till din träning
Se hur du ligger till varje dag genom att registrera dina fysiska aktiviteter och låta appen räkna bort brända kalorier för att få fram rätt resultat.
Ta dagligt foto (Selfiekalender)
Den dagliga fotofunktionen är ett sätt för att se tydliga resultat i din målsättning och även en rolig funktion för att bli motiverad av dig själv och dina resultat.
 Bidra till mindre matsvinn
Att kasta mat kan vara en del av dina matvanor som du inte har full koll på. I appen kan du registrera maten du kastar och på så sätt se hur bidrar till matsvinn. Medan du mår bra varför inte göra miljön en tjänst?
Streckkodsläsare
Vi förenklar inmatningen av vad du äter genom att låta dig skanna in streckkoden på maten eller ingredienserna du använder i din matlagning.
Egna anteckningar
Appen ger dig möjligheten att skriva in anteckningar, kommentarer, notiser eller hur du mår under en viss dag för att underlätta din resa mot hälsosammare livsstil. 
Bra tips
För bästa resultat använd Apple Watch eller motsvarande produkter och tillåt appen att komma åt din data så att du kan få in rätt aktivitetsdata in i appen.